Viimeisten kolmen vuorokauden aikana Charcot-jalan kipupiikkejä on tullut yllättävän vähän, ja olen pärjännyt pelkillä Lyricoilla. Positiivista!

Epäilen että se itse Charcot-prosessi saattaa siis olla nyt pienemmällä liekillä, ja jos näin on, jalan turvotuskin pitäisi todennäköisesti olla pienempää.

En kuitenkaan ole avannut ortoosia näinä muutamana päivänä, joten en tiedä miltä jalka näyttää. Ehkäpä tänään illemmalla.

Legendaarinen Angleterre

Päivä alkoi kivasti hyvässä seurassa, ja juuri nyt olen tavanomaisella kaahailukierroksella Helsingin keskustassa. Sateisessa sellaisessa.

Tuolini renkaat suuntasivat hetken palloilun jälkeen Fredrikinkadulle, ja siellä legendaariseen olutbaari Angleterreen.

Parin korkeamman kynnyksen kautta sisään, nyt tyhjään baariin jossa puheensorinan sijaan kaikuu musiikki ja ystävällisen, visiirillä suojatun baarimikon puhe.

“Paluu rikospaikalle”, sanoi hän kun kerroin viettäneeni täällä aikaa vielä silloin kun kulutin alkoholia. Nyt tilasin alkoholittoman vehnäoluen, ja pysäköin tuolini tällaisen tutun, pyöreän pöydän ääreen.

Ja nyt samantien kapakkaan saapui myös toinen asiakas. Ehkä Angleterren päivä alkaa tästä siis taas realisoitumaan siksi janoisten stadilaisten suosituksi kantapaikaksi mitä se on tainnut jo vuosikymmeniä olla.

Berliini ja 40v synttärit

EasyJetiltä saapuneen sähköpostin myötä myös viimeinen tälle vuodelle varattu matka siirtyi. Joukukuun Berliinin matka vaihtu helmikuulle, viikkoa ennen 40-vuotispäivääni.

Matkalla tarkoitus majoittua johonkin pienempään kaupunkiin muutaman tunnin junamatkan päässä Berliinistä. Mikä kaupunki valikoituu kohteeksi, jää nähtäväksi.

Jos korona suo, niitä nelikymppisiä kyllä sitten juhlitaan suhteellisen isosti. Suunnittelua sen osalta pitääkin siis alkaa käynnistelemään tässä vähitellen, ja tehdä sekä normaali suunnitelma, että backup-plan kaikenlaisten rajoitusten varalta.

Mutta nyt jatkan fiilistelyä, joten kaikkea hyvää päivääsi! Yritän itsekin pitää tämän päivän nyt mahdollisimman vapaana negatiivisuudesta, vaikka voimat on pois.